Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόσκληση του Λαϊκού Πανεπιστημίου Καστοριάς

To Λαϊκό Πανεπιστήμιο Καστοριάς, το οποίο αποτελεί φορέα
της Ένωσης Επιστημόνων Δυτ. Μακεδονίας Νικ. Κασομούλης, βρίσκεται αισίως στον δεύτερο χρόνο ζωής του και θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στα μέλη και τους φίλους του. Η συμμετοχή και φέτος έχει περάσει κάθε προσδοκία και μας δίνει το δικαίωμα να μιλάμε για απόλυτη επιτυχία.
 Κάνοντας ένα απολογισμό διαπιστώνετε η επιστροφή μεγάλου αριθμού μαθητών στα θρανία. η δυνατότητα εργασίας σε καθηγητές ξένων γλωσσών, η αύξηση πωλήσεων σε βιβλιοπωλεία και Εκδοτικούς Οίκους και η δυνατότητα εύρεσης εργασίας με εφόδιο τις ξένες γλώσσες  που διδάχτηκαν στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Καστοριάς.
Επιπλέον να σημειωθεί η πνευματική κινητικότητα που παρουσιάστηκε στην περιοχή με την πραγματοποίηση Εισηγήσεων, Ημερίδων και Εκπαιδευτικών Εκδρομών. Στις δραστηριότητες αυτές δόθηκε η δυνατότητα να ακουστούν άγνωστες στο ευρύ κοινό πτυχές τις Ιστορίας, της Επιστήμης γενικότερα καθώς και της Τοπικής Ιστορίας.
 Στην έναρξη του δεύτερου χρόνου ζωής του  το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Καστοριάς καλεί μέλη και φίλους του να συμμετάσχουν στον κύκλο Εισηγήσεων του που θα αρχίσουν στις 13 Οκτωβρίου (το πρόγραμμα βρίσκεται στο lpkkastorias.blogspot.com) χωρίς καμία χρηματική υποχρέωση. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στην έναρξη των μαθημάτων που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Esperos Palace (όπως και όλες οι Εισηγήσεις) στις 13 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 6.00.μ.μ.
                                                         Με εκτίμηση
                                                      Όλγα Κούρτογλου
Πρόεδρος της Ένωσης Επιστημόνων Δυτικής Μακεδονίας ''Νικ. Κασομούλης""

Δεν υπάρχουν σχόλια: